Casa Ana Verde, Predeal

6 Păreri
Casa Ana Verde
Str. Mihail Săulescu , Nr. 2 bis
505300 Predeal
Braşov
Telefon:
0268 456 572
Celular:
076 627 0792
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
CASA ANA
Nr. de înmatriculare
J/08/552/1991

Descriere

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (verde) este amplasata in apropierea partiei de schi alpin din Predeal, la drumul national DN1. La parterul imobilului se gaseste un restaurant si bar categoria I-a, unde se servesc de la preparate traditionale, la preparate internationale precum pizza, spaghete, etc. Pensiunea are finisaje moderne, adica timplarie pvc cu geam termopan si centrala proprie cu apa calda si caldura non stop. Va punem la dispozitie un bar, terasa si un restaurant cu bucatarie atat romaneasca cat si internationala cu un meniu deosebit de variat intr-o atmosfera eleganta.


Cuvinte cheie:
Restaurant, Pensiune, Pensiune turistică, Cazare ieftina, Servicii de cazare, Pensiune curata, Inchirieri pensiune, Pensiune paste, Pensiune turistica 3 stele, Garsoniere, Mobilier modern, Bar, Vacanta, Rezervare camera, Meniu variat, Terasa, Cabluri, Rezervari cazare, Magazin non stop, Internet wi fi gratuit
Casa Ana Verde apare în următoarele categorii:

Păreri

....

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Doamne internetul este cea mai buna investitie pe care au facut-o. Totul este cald,curat oameni sunt foarte calzi si primitori. Am gasit si locuri de parcare. Merita sa petreci un sejur la ei.

Miron Maria Carla
Foarte frumos

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Mi-a placut foarte mult.Am fost impreuna cu copii si sotul meu. Mi-a placut foarte mult ca este curat si ingrisit ...iar oamenii sunt primitori. Este aproape de centrul orasului.Chiar merita sa mergeti acolo.Pe deasupra preturile sunt foarte bune.

Casa Ana

, cu mai mult de 6 luni în urmă

M-am cazat acolo anul trecut si am fost destul de multumita. Camera a fost foarte draguta si drumul pana la partie foarte scurt, deci n-am pierdut mult din pretiosul timp de relaxare. O recomand cu caldura tuturor!

Madin
Casa Ana

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Casa Ana este un complex format din trei cladiri.Va ofera servicii foarte bune si foarte ieftine.Va urez un sejur placut!

Casa Ana

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este un fel de complex , compus din trei cladiri, toate dotate cu facilitati de ultima ora printre care internet, televiziune prin cablu, etc. Avantajul este ca se afla in apropiere de DN1 si de partia de schi Recomand

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Casa Ana Verde!

Cunoşti firma Casa Ana Verde? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Mihail Saulescu Nr. 2Bis B
  505300  Predeal
 2. Strada Independentei 12
  505300  Predeal
 3. Str. Unirii, Nr. 7
  505300  Predeal
 4. B-Dul. Unirii Nr. 4
  505300  Predeal
 5. Strada Teleferic Nr. 10A
  505300  Predeal
 6. Str. Teleferic Nr. 10 C
  505300  Predeal
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere